Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 1.august

Det er en ny måned og ferien er over for mange. Dermed begynner det snart å bli et større utvalg å spille på fremover. Sjekk hva vi har til dere denne mandagen.

Ny uke og nye muligheter på Oddsen i dag. Dagens odds byr på en norsk kamp, i Norsk Tipping ligaen. Ellers så er det rester fra helgens runder i de europeiske ligaer som vi har å velge i .

Watford - Sheffield United H 2.25
Vi velger oss en kamp i fra England og Championship mellom Watford og Sheffield United som vår hovedkamp i dag. Watford måtte gå den tunge veien ned en divisjon etter fjorårets sesong. Det er ikke så lenge siden Sheffield måtte gjøre det samme også. For å ta oddsen først: H 2.25, U 3.10 og B 2.85. Det er alltid vanskelig å se formutviklingen til lagene så tidlig i sesongen, men vi tror at Watford vinner på hjemmebane til beskjedne 2.25 i odds. De hadde ikke så mange stjernespillere i forrige sesong og klarer nok å mønstre et godt mannskap til denne kampen. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
IFK Göteborg - Norrköping  H
FC Sochaux-Montbeliard - Paris FC  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.