Sebastian Haugland i aksjon for Sandviken mot Bjarg lørdag Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Oppsummering av treningskampene helgen uke 6

En liten oppsummering på helgens treningskamper finner dere her.

En rekke treningskamper ble spilt denne helgen. Vi har sett kort på kampene.

Fredag:
Os Fotball slår Brann 2 med 3-2 i uværet på Kuventræ. Nyervervelsen fra Åkra, Mathias Dahl scorer sammen med Henrik Sperrevik og Daniel Kvalvågnes. Lysekloster slår også sin motstander fra 2.divisjon. Laget vinner 2-1 mot Sotra. Målene kom helt på tampen av oppgjøret. Christian Dahl og Alexander Dang nettet for vertene. Under tankene til Lysekloster-trener Ruben Hetlevik:

I tillegg spilte Lyngbø 2-2 hjemme mot Øystese/Norheimsund i treningskampen i Idrettsparken den kvelden. Åsane damene slo Arna-Bjørnar med 2-0 og Åsane herrene røk med 2-5 hjemme mot KBK.

Lørdag:
Sandviken ledet 2-0 til pause mot Bjarg, men etter 90 minutter hadde gjestene snudd kampen. Laget vant oppgjøret med 3-2. Fana spilte 1-1 mot FK Fyllingsdalen i sin kamp lørdag. Ivar Mykkeltvedt med målet til vertene, mens Trym Adonaba scoret for FK Fyllingsdalen.

Loddefjord hadde besøk fra Frøya til treningskamp i Alvøen lørdag. Den kampen endte 2-2. Hjemmelagets mål ble scoret av Kerem Can og Joachim Westrheim. Se video:

Voss hadde tatt turen til Årdal denne helgen. Det ble en skikkelig målfest mellom Årdal - Voss. Voss vinner tilslutt 6-5 i kampen mot Årdal. Håkon Lydvo, Andreas Lydvo, Kristoffer Bidne, Jelmer Hoekstra (2) og et selvmål ordnet seieren til Voss.

I Haugesund fikk Sotra damene tøff motstander i Haugesund damene. Vertene vant den kampen med 6-0. Askøy Fotball vant sin kamp greit mot Sædalen og FK Fyllingsdalen damene imponerte med to seire i dobbelkamp lørdag.