Seier til Åsane damene i treningskamp mot Arna-Bjørnar

Det endte med seier til vertene Åsane damer i dagens treningskamp hjemme mot Arna-Bjørnar. Album i artikkelen.

To av Bergens tre lag i Toppserien møttes til duell denne regntunge fredagen i Bergen. Begge stilte sterkt fra start denne fredagen. Arna-Bjørnar styrte kampen og hadde ballen mest de første minuttene, men det var ikke veldig farlig foran Savanna Duffy i vertenes mål.

Etterhvert kom hjemmelagte bedre med og tok over. Etter 25 minutter tar klubben ledelsen 1-0 etter at Ida Kroken scorer etter en corner. Det blir også stillingen til pause. Helt på tampen av kampen setter Åsane sin toppscorer fra 2022, Katarina Sunde inn 2-0. Dermed seier til de oransje i denne treningskampen.

Dermed klarte Åsane Damer å følge opp den flotte 3-0 seieren mot Avaldsnes sist.

Sjekk albumet (Fra 1.omgang)  fra kampen nederst i saken.