Signe Gaupset og resten av Brann jentene jubler for 2-2 målet. Foto: Nicholas Noreng, Sportskollektivet.no og Odd Løvset, Sportskollektivet.no/Hordalandsfotball.no

- Helt fantastisk opplevelse

Det sier Signe Gaupset etter sin 2-2 scoring på overtid mot Lyon. Brann Kvinner leverte en strålende kamp mot verdensstjernene fra Frankrike.

Det ble nok en fantastisk kveld i Europa for Brann kvinner. Laget spilte 2-2 mot storlaget Lyon på Åsane Arena denne kvelden. Med en utsolgt stadion i ryggen leverte Brann damene nok en kamp for historiebøkene.

Kampen startet ikke bra for hjemmelaget. Gjestene Lyon scoret to ganger det første kvarteret. Amel Majri sendte gjestene i ledelsen, før Ada Hegerberg doblet på et billig idømt straffespark etter 13 minutter. Brann får en redusering når Justine Kielland sender en ball i hjørnet bak gjestenes målvakt.
Gaupset sier følgende om hvor viktig den scoringen var for laget:
- Vi får reduseringen og har driven inn mot pause, og når de får det røde kortet i 2.omgangen, så må vi bare kjøre på og satse på å få utlikningen.

Rødt kort
Kun syv minutter ut i 2.omgang får Lindsey Horan direkte rødt kort. Den så litt hard ut fra dommeren, men Brann takket for den muligheten og tok mer over. Nora Eide Lie hadde et kanonskudd som Lyon keeper Endler fikk slått i innsiden av stolpen for så å plukke returen.

Målet til Brann kom til slutt. Signe Gaupset plukker opp en retur etter en corner og banker inn 2-2 målet. Da tar Åsane Arena helt av. Kampen ender også 2-2 mellom lagene. Lyon topper øverst i gruppen med 10 poeng på de fire første kampene, mens Brann er nummer to med imponerende 7 poeng. Den andre kampen i gruppen ble utsatt i dag grunnet de tragiske hendelsene i den tjekkiske hovedstaden.
Mari Brochmann kom inn med gode 15 minutter igjen å spille. Spissen spilte denne dagen sin siste kamp for Brann. Vi kommer med en egen sak om henne i morgen. Under finner dere litt bilder og flere intervjuer. Flere bilder m.m kommer i morgen.