Fra serieåpningen mellom Arendal og Amazon Grimstad i 2024 Foto: Helge N. Olsen

Favorittseire i avdeling 1

Første serierunde er over og vi oppsummerer runden for 2.divisjon avdeling 1.

Arendal - Amazon Grimstad: 0-2 (0-0)

Lokaloppgjøret mellom Arendal og Amazon Grimstad kickstartet avdelingen med lørdagskamp. 15 år gamle Matilde Stige Lindahl scoret kampens første mål i andreomgang, mens Ida Livgård Jensen satt inn 0-2-scoringen like før slutt. Dermed tok Amazon Grimstad årets første trepoenger.

Stabæk 2 - Klepp: 0 - 1 (0-0)

Jentene fra Jæren tok turen til Nadderud søndag og hadde 0-0 til pause. Etter hvilen sørget Stine Tollefsen for kampens første og eneste mål da hun satt inn 0-1 med 14 minutter igjen å spille. Dermed ble det tre poeng til de grønnkledde fra Klepp.

Bryne - Nanset: 4 - 0 (2-0)

Vertene var store favoritter før serieåpningen og skuffet ikke. Helle Marie Sandved-Klungtvedt brukte kun fem minutter før hun satt inn 1-0, mens Karina Fløysvik Hæåk sørget for 2-0 til pause. Etter hvilen Hanne Aarrestad Nesse og  Sandra Pallesen-Nygård hvert sitt mål og sørget for det for en 4-0-seier.

Start - Haugesund: 4-0 (1-0)

Kristiansandslaget var storfavoritter i møtet mot Haugesund og leverte fra start. Anny Kerim-Lindland sørget for 1-0-scoringen allerede åtte minutter ut i kampen, men det var også førsteomgangs eneste scoring. Etter hvilen derimot skulle forskjellen bli større. Ina Marie Andresen, Erika Madelén Hageberg og June Kvamsø scoret hvert sitt og Start vant med det 4-0 i debuten sin i 2.divisjon.

Fana - Lyn 2: 2-3 (0-2)

Maia Melgård sørget for en drømmestart for Lynrekruttene da hun satt inn 0-1 kun tre minutter ut i kampen. Mathea Berget økte til 0-2 etter drøye halvtimen. I andreomgang fikset først Melgård 0-3 med sin andre scoring for dagen, før Fana fikk to raske scoringer. På et minutt scoret både Sandra Aune Sletten og Hedda Minori Haugene for Fana og det sto 2-3. Fana klarte aldri å utligne mot slutten og dermed ble tre poeng med hjem til Oslo for Lyn 2.