Bjørnevatn jubler for seier i en kamp forrige sesong. I år har de full pott etter to kamper. Foto: Thomas Karlsen, Sportskollektivet.no

HamKam og Bjørnevatn med full pott

Andre serierunde i 2.divisjon er over og vi oppsummerer avdeling 2.

Vålerenga 2 - Frigg: 4-2 (0-1)

Frigg gjestet Vålerengas rekrutter og Intility søndag. Der var det gjestene som var de eneste som fant mål i førstomgang. Amalie Hammersmark Nitteberg sørget nemlig for omgangens eneste mål 27 minutter ut i kampen. Etter hvilen tok det dog av. Først utlignet Tuva Espås til 1-1, før Frigg igjen tok ledelsen ved Emilie Finnevolden Gooderham. Vålerenga ga seg dog ikke og kom sterkt tilbake. Espås utlignet til 2-2, før Linnea Nærø Wang sørget for 3-2 til vertene. Anna Hole-Stenerud fastsatte sluttresultatet til 4-2 like før full tid og rekruttene til Vålerenga tok årets første seier.

Røa 2 - Bjrønevatn: 0-0 (0-2)

Førsteomgang ble målløs på Røabanen da Bjørnevatn var på tur fra nord. Etter hvilen tok det derimot kun fire minutter før Aurora Hustad Johansen sørget for 1-0-ledelse til gjestene. Røa kom seg aldri tilbake fra kalddusjen og da Irene Sæther økte til 2-0 seks minutter før full tid var det ingen tvil om at de tre poengene ble med på flyet til Bjørnevatn.

Sogndal - Kongsvinger: 4-2 (1-0)

En halvtime ut i kampen satt den første scoringen på Fosshaugane Campus da Mia Bakke sørget for 1-0-ledelse til vertene. Etter hvilen fikk Kongsvinger straffe tidlig i omgangen og Ingrid Hellerud Ihlebekk sørget for balanse i regnskapet med 1-1-scoringen sin. Sogndal skulle dog vise seg å være noen hakk vassere. Vilde Tufte Mardal sendte Sogndal opp i 2-1, følr Andrea Sælid Njøs scoret to og Sogndal ledet 4-1. Amalie Garsjø Brunes reduserte til 4-2, men Sogndal holdt unna og tok med seg årets første trepoenger.

Porsanger - Sarpsborg 08: 4-1 (1-1)

Kamilla Høybakken sendte Porsanger i ledelsen etter drøye halvtimen, før gjestenes Julia Charlotte Tveter Arnesen utlignet til 1-1 etter 45 minutter. Porsanger skulle dog vise seg å være hakket bedre enn gjestene sørget for en tidlig ledelse etter hvilen da Sunniva Austigard Petersen satt inn 2-1-scoringen tre minutter etter pause. Kamilla Høybakken la på til 3-1 før Lajla-Katrine Isaksdatter Triumf fastsatte sluttresultatet til 4-1 fem minutter før full tid.

HamKam - Grei: 5-1 (3-1)

I Hamar var det duket for toppoppgjør da HamKam tok imot Grei, og det var vertene fra Hamar som tok komandoen fra start. Kun tre minutter ut i kampen satt  Julie Heggelund inn 1-0, før Nathalie Rønquist Jørgensen la på til 2-0 etter drøye halvtimen. Madelen Dahlstrøm økte til 3-0 på straffespark, før Camilla Ose reduserte til 3-1 like før pause. Etter hvilen scoret Jørgensen igjen, før Melina Sofie Hanssen fastsatte sluttresultatet til 5-1.