Brann noen nummer for stor

Brann hadde få problemer med å vinne greit mot Sotra i lørdagens treningskamp.

Den planlagte treningskampen mellom Åsane - Brann måtte avlyses fredag kveld. På kort varsel var Sotra klare til å ta i mot rødtrøyene til duell på Straume. Det ble som ventet en stor oppgave for Renate Blindheims elever.

Brann tok ledelsen etter kun 10 minutter da Ulrik Mathisen gjorde alt selv. Bård Finne doblet ti minutter senere etter en flott passning fra Wassberg. Sotra hadde så sine muligheter etter dette, men laget klarte ikke å score på Mathias Dyngeland. Dermed 2-0 til pause.

Dansk dobbel
Etter pause starter omgangen med en dansk dobbel. Emil Kornvig setter to mål tidlig i omgangen. Sotra sin toppscorer Frederic Falch reduserer etter en drøy time. Bård Finne scorer så igjen for Brann, før Joachim Soltvedt avslutter det hele med sin 6-1 scoring.

Brann vinner dermed kampen fortjent og greit mot et Sotra lag som fikk skapt sine muligheter. Dermed har lagene noen få uker å klargjøre troppen til seirestart.

Under litt bilder. Er du abonnent kan dere se hele albumet under. Bli abonnent du også, så går du ikke glipp av noen øyeblikk denne sesongen.

Tilbud på årstilbud for nye kunder! Ikke gå glipp av noen øyeblikk i lokalfotballen denne sesongen.