Yppet seg mot serielederen

FK Fylingsdalen inviterte denne søndagen til retro-kamp mot Lyn. FK FYllingsdalen stilte i Fyllingen sine drakter til denne kampen og de yppet seg mot serielederen fra Oslo.

Hjemmelaget hadde denne dagen satt av mye av rammen rundt toppkampen til å hedre super supporter Tommy Sulen som var en skikkelse alle i lokalfotballen kjente godt på 90-tallet. Han gikk bort i 2021. Klubben hadde laget en fin ramme for å markere hans bortgang da Lyn kom på besøk på Varden Amfi. Tommy var en artist, en ildsjel og en gledesspreder av rang og han spilte også på Fyllingen sitt A-lag.

Hjemmelaget stilte i Fyllingen sine farger og yppet seg mot serielederen fra start. Etter kun kvarteret tok hjemmelaget ledelsen. Anders Waagan er sist på ballen etter et flott angrep fra vertene. Lyn var ikke ufarlige i den 1.omgangen den heller, men tverrliggeren var det nærmeste Jan Halvor Halvorsens menn kom. Dermed 1-0 til vertene til pause.

Etter hvilen tok Lyn mer over og William Sell utlikner til 1-1 etter kun 52 minutter. Ole Breistøl sender gjestene i ledelsen etter timen. FK Fyllingsdalen er ikke ferdig med å true gjestene. David Tufta utlikner til 2-2 med litt under 20 minutter igjen å spille. Da takker Lyn for seg og først setter Henrik Elvevold inn 3-2 til gjestene, før et selvmål helt på tampen av kampen avgjør det hele i favør Lyn. Laget vinner 4-2.

Oslo klubben topper dermed tabellen, tre poeng foran Nordstrand. FK Fyllingsdalen er nummer seks på tabellen. Under litt bilder fra livet rundt kampen. Album fra kampen kommer.