Jubel fra Voss da de gikk seirende ut av straffesparkkonkurransen Foto: Einar Gjerde

Voss videre på straffer

Det ble tett i KM-cupen da Voss tok seg videre mot Askøy Fotball. Straffespark måtte til for å skille lagene.

Det måtte straffespark til å skille mellom Askøy Damer og Voss i dagens KM kamp. Hjemmelaget tok ledelsen etter kun 8 minutter da Christabelle Skjønhaug Krossnes ordnet ledelse til hjemmelaget, mens med femten minutter igjen av kampen, så satte Ine Dahle Hegle inn 1-1. Dermed gikk kampen til straffer.

Gjestene tok seg videre fra straffemerket. Dermed er Voss videre til neste runde i KM-cupen. Album fra kampen på vår Facebookside.