Fra Tertnes - Voss Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Voss til topps

Voss tok alle tre poengene denne torsdagen da laget slo Tertnes med 2-1 på Åstveit. Dermed overtok Voss tabelltoppen fra Gneist etter dagens kamp.

Gjestene fra Voss tok med seg alle poengene hjem til Voss og en helg med fotballfest på Voss. Magnus Bøyum Ulvund ga gjestene ledelsen før pause. 1-0 til Voss var også pauseresultatet. Etter pause var Maid Memic frempå og doblet de røde og hvite sin ledelse.

På overtid setter Fabian Bødtker inn et straffespark og reduserer til 1-2. Dermed vinner gjestene kampen og klatrer til topps i 4.divisjon avdeling 2. Tertnes er nummer tre på tabellen, fire poeng bak Voss.

I en annen kamp i denne avdelingen vant Osterøy med 5-0 borte mot Øystese. Album fra kampen kommer fredag.