Voss damer KM-mestre

Etter et utfordrende døgn på Voss kunne damelaget spre litt gelde etter 2-1 seier i KM finalen mot Fana damer.

Det var duket for finale i KM-cupen denne helgen. Voss vant den lokale 3.divisjonen og hadde denne dgaen Fana damer som motstander i finalen. Etter et kaotisk døgn på Voss hadde laget kommet seg til Åsane Arena. Dog litt forsinket etter de trafikale utfordringene på veien.

Voss best fra start
Voss startet kampen med å legge press på Fana. Etter halvspilt omgang fikk laget det første målet. Kaia Iren Nestås setter inn ledermålet til de rødkledde. Vår utsendte kunne melde om at Voss hadde full kontroll får pause og gikk til hvilen med en fortjent 1-0 ledelse.

Litt jevnere
Fana startet den andre omgangen litt bedre, men laget slet med å komme igjennom forsvaret til Voss. Likevel var ikke differansen mer enn det ene målet, så spenningen levde i de 90 minuttene. På overtid setter Tuva Førde Furu inn 2-0 til Voss. Fana får sin scoring like etter. Stine Rygel reduserer for Fana. Det blir likevel ikke flere mål og Voss tar hjem KM-cupen i det som var en fortjent seier til Magne Himles lag.

KM-cupen skapt på Voss
Idéen om KM-cupen ble skapt på Voss. For noen år tilbake ble vi kontaktet av Sebastian Bolstad med å få til en cup for lagene som ikke fikk delta i den ordinære NM. Dette ble spilt inn til NFF Hordaland og turneringen ble en realitet.

Under kan dere se litt bilder fra kampen.