Vipers med sin 15. strake seier

Den suverene serielederen VIpers Kristiansand hentet hjem nye to poeng da klubben slo Fana Håndball.

Med over 600 på tribunen var Fana Håndball verter for den suverene serielederen Vipers Kristiansand. Begge lagene har tette program med spill i Europa og i den nasjonale serien. Det har gjort at formen til vertene i serien har dabbet litt av de seneste ukene.

Kampen avgjort før pause
Gjestene tok tak i kampen fra start og stjernegalleriet fra Kristiansand lot hjemmeaget henge på til 2-2, så dro gjestene i fra. Laget ga seg ikke før de ledet 19-10 til pause. Dermed var kampen i realiteten avgjort.

Fana Håndball fikk derimot en opptur i den andre omgangen. Laget vinner den omgangen med 15-12, slik at Vipers Kristiansand vinner kampen 31-25. Jamina Caroline Roberts og Markèta Jerabkova ble mestscorende for gjestene med seks mål hver, mens Celine Solstad scoret flest for hjemmelaget med sine fem mål.

Under kan dere se litt bilder fra kampen. Vi kommer med fullt album fra oppgjøret.