Det er klart for sluttspill i Vinterserien for menn, klasse C. Sjekk oppsettet av kvartfinalene her. Foto: Eirik Gudmundsen, Hordaladsfotball

Vinterserien sluttspill

Trekningen for sluttspillet i Vinterserien 2023 er nå gjort. Her finner dere oppsettet til fem av klassene.

NFF Hordaland har foretatt trekning av de første sluttspillkampene i denne klassen. Kampene blir lagt i FIKS i løpet av uken:

Vinterserien kvinner, klasse A
Voss – Djerv
Smørås – Fyllingsdalen 2
Fana – Nymark
Lyngbø – Åsane 2

Kampene vil i utgangspunktet bli satt opp onsdag 8.mars, men lagene kan bli enige om en annen kampdato og sende inn omberammingsskjema. Hjemmelaget har ansvaret for at andre brukere av banen er informert om kamp. Kvartfinalene må være ferdigspilt senest 10.mars.

Det skal spilles 2 x 45 minutter, og hvis det står uavgjort etter 90 minutter skal kampen avgjøres ved straffekonkurranse (det spilles ikke ekstraomganger). NFF Hordaland setter opp dommere til kampene.

Vinterserien menn, klasse B:

Tertnes 2 – BI Bergen
Nore Neset – Masfjord
Viking – Telavåg
Nymark 2 – Nest-Sotra

Kampene vil i utgangspunktet bli satt opp onsdag 8.mars kl. 19.30, men lagene kan bli enige om et annet tidspunkt og sende inn omberammingsskjema. Hjemmelaget har ansvaret for at andre brukere av banen er informert om kamp. Kvartfinalene må være ferdigspilt senest 10.mars.

Vinterserien menn, klasse C
Runde 1:

Kalandseid – Mathopen 2
Nest-Sotra 2 – Baune 3

Kampene i 1.runde vil i utgangspunktet bli satt opp søndag 5.mars kl. 14.00, men lagene kan bli enige om et annet tidspunkt og sende inn omberammingsskjema. Hjemmelaget har ansvaret for at andre brukere av banen er informert om kamp.  Runden må være ferdigspilt senest 7.mars.

Runde 2 – kvartfinaler:
NHHI 3 – Kjøkkelvik
Gneist 2 – Trott 3
Nest-Sotra 2/Baune 3 – Bergkrystall
Kalandseid/Mathopen 2 - Viggo

Kampene vil i utgangspunktet bli satt opp tirsdag 14.mars kl. 19.30, men lagene kan bli enige om et annet tidspunkt og sende inn omberammingsskjema. Hjemmelaget har ansvaret for at andre brukere av banen er informert om kamp. Kvartfinalene må være ferdigspilt senest 14.mars.

Det skal spilles 2 x 45 minutter i alle sluttspillkamper, og hvis det står uavgjort etter 90 minutter skal kampen avgjøres ved straffekonkurranse (det spilles ikke ekstraomganger). NFF Hordaland setter opp dommere til kampene.