Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Vinterserien rullet i gang

Denne helgen rullet Vinterserien i gang for fullt. Dermed er de fleste lagene i Hordaland i gang med forberedelsene til sesongen 2023.


Det var stor aktivitet lørdag og det er mange kamper denne søndagen som skal spilles i Vinterserien.

Redaksjonen var innom duellen på Møhlenpris mellom Djerv - Fana. Den kampen endte med 1-1. Den notoriske målscoreren Mari Ølberg ga hjemmelaget ledelsen 1-0 like før pause på straffe, mens den tidligere Loddefjordspilleren Julie Vik utliknet for Fana damene.

Dagens største seier kom da Viking slo Østsiden Askkøy 2 med hele 8-1. Aleksander Holmen Nordseth  scoret fire ganger for Viking. Det ar andre målrike kamper. Flaktveit - Ny-Krohnborg endte med 5-5. Der satte også Fredrik Husveg inn fire baller for gjestene.

I en annen kamp som endte 5-5, så var det et lag av debutanter som stilte for Søreide. Roger Stjernberg fikk en klar seier i sin første kamp som trener for Nest-Sotra. Laget slo Nordnes med 6-1. Martin Cindahl har flyttet på seg fra Sund og nettet en gang for de grønnkledde. 

Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball
Under finner dere noen bilder til fra Djerv - Fana.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.