Vinterseriekamp på Nymark

Det var duket for kamp i vinterserien mellom Nymark - Østsiden Askøy denne fredagen. Og vinter ble det.

Kong vinter dukket opp noen timer før kamp og Nymark hadde gjort en god jobb med å få kampen i gang. I den første omgangen startet Nymark best og klubben hadde det meste av spillet i åpningen. En annullert scoring for angrep på keeper hadde klubben også. Etter knappe 20 minutter setter Stian Knutsen inn 1-0 til hjemmelaget.

Vertene fortsetter å være det førende laget, men etter halvtimen er Østsiden Askøy ajour. Ivar Frydelund setter inn 1-1 på straffe. Det er også stillingen til pause.

I 2.omgang har vi kun fått rapportene fra vår målservice. Omgangen skal ettersigende være sjansefattig og været hjelper ikke på mulighetene til godt spill. Det første kvarteret har gjestene fra Askøy vært best og førere, mens Nymark ligger lavere. Gjestene har også noen sjanser på tampen av kampen, men vertenes keeper ryddet unna det som kom. Det ender likevel med 1-1.

Under der dere et mini-album fra 1.omgang i kampen.