Vinterseriekamp: Djerv - Tornado Bergen

Det ble spilt vinterseriekamp mellom Djerv - Tornado Bergen tirsdag kveld. Sjekk intervjuer, bilder og litt om kampen her.

Det var duket for vinterseriekamp mellom Djerv - Tornado Bergen denne tirsdagskvelden på Møhlenpris. Hjemmelaget var allerede videre til neste runde i Vinterserien, mens gjestene måtte ta poeng for å avansere.

Vertene startet best og tok en tidlig ledelse, men så snudde gjestene kampen og fikk to scoringer på straffe før vi har spilt 25 minutter. 1-2 blir også stillingen til pause i denne kampen.

Etter hvilen er det et helt annet Djerv lag som kommer på banen. Klubben løper gjestene i senk og målene kommer på løpende bånd. Hele 8-1 vinner Djerv andre omgang. Dermed blir det 9-3 til Thomas Sandstøs menn. Klubben vinner dermed pulje menn B avdeling 5 med full pott, mens Tornado Bergen havner sist på målforskjell. Det betyr at Djerv hjelper naboen Nordnes videre i vinterserien.

Hør hva Djerv sin trener Thomas Sandstø har å si om kampen:

Hør hva tre-målsscorer Mustafa Ahmed hadde å si etter kampen:

Hør hvordan Tornado Bergen sin Martin Grøtta hadde å si etter kampen tirsdag kveld: