Vinterserie på Møhlenpris

Det ble spilt duell på Møhlenpris mellom Djerv damer - Åsane 2. Her kan dere se en liten billedserie fra duellen.

Det var duell på Møhlenpris søndag kveld mellom Djerv - Åsane 2 i vinterserien klasse A avdeling 1. Kampen var viktig for begge lagene med tanke på avansement i turneringen. Djerv ville klare seg med uavgjort, mens Åsane 2 måtte vinne denne søndagen.

Djerv tok ledelsen etter 38 minutter. Det var også stillingen til pause. Rahavi Parthipan utliknet for gjestene etter en god time. Vertene tok tilbake ledelsen etter 72 minutter. Erika Sellevold utlikner til 2-2 i det 84 minutt. Det blir også stillingen.
Under finner dere et lite mini-album fra kampen.