Vinterserie finale på Varden Amfi

Det ble spilt finale i vinterserien 2022 mellom FK Fyllingsdalen 2 og Sotra. Les om kampen og se litt bilder her.

Det var duket for finale i vinterserien mellom FK Fyllingsdalen 2 - Sotra. Vertene kom til kampen med 4-0 mot Bønes i sin semifinale, mens Sotra slo til med 5-2 mot Nymark. Dermed var det forventet en tett og jevn finale.

Slik ble det ikke. De unge FK Fyllingsdalen 2 jentene fortsatte å imponere i oppkjøringen. Allerede etter knappe kvarteret hadde Ronja Arildsen gitt hjemmelaget ledelsen, før Dina Norebø doblet kun minutter etter. Serina Grimstad reduserte for gjestene halvveis ut i omgangen, men Dina Norebø ordnet sitt andre for dagen etter 34 minutters spill.

I den andre omgangen var det FK Fyllingsdalen 2 som kontrollerte kampen. 4-1 kom på et langskudd fra Kristina Ritter, før Silje Steinstø runder det hele av med 5-1. Dermed vinner hjemmelaget årets vinterserie.

Under kan dere se et lite album fra kampen.