Bilde fra vinterserien 2019 Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Vinterserie 2022

Vinterserie - Obos 2022 for lag i Hordaland. 80 lag påmeldt allerede!


NFF Hordaland og Hordalandsfotball skal igjen arrangere en felles vinterturnering for 11-er seniorlag (kvinner og menn). Vi har gleden av å invitere alle til OBOS Vinterserie 2022.

Tidligere vinterserier har vært en suksess med bra deltagelse, og vi håper å få med enda flere lag den kommende vinteren. Målsettingen er å skape mer og bedre aktivitet med gode rammer i en tid på året der mange lag jobber med å få organisert treningskamper.

OBOS Vinterserie 2022 arrangeres med innledende kamper i et puljespill, og deretter blir det cupspill mellom de lagene som har gått videre. Alle lag er garantert minst 3 kamper i turneringen.

Vi håper at OBOS Vinterserie kan bidra til å skape en skikkelig ramme rundt oppkjøringen til sesongen, og vi kan love at Hordalandsfotball vil være sterkt til stede på mange av kampene for å dele hva som skjer rundt nettopp ditt lag.

Påmeldingsfristen er nå 30.november.

Påmeldingen av lag må foretas av klubben i FIKS. Husk å velge «Fotballsesongen 2022». Alle lag skal registreres med en kontaktperson, følgende opplysninger er nødvendig; Fødselsdato, adresse, telefonnummer og e-postadresse

Klasser:
Menn A: Lag fra 4.divisjon i sesongen 2022(Lag fra 5.divisjon kan søke om å være med i denne klassen)
Menn B: Lag fra 5.divisjon og 6.divisjon i sesongen 2022
Menn C: Lag fra 6.divisjon og 7.divisjon i sesongen 2022(Lag fra 6.divisjon kan velge om de melder seg på i klasse B eller C)
Kvinner: Lag fra 3.divisjon, 4.divisjon og 5.divisjon i sesongen 2022
Påmeldingsavgift: Kr. 2.500,- pr lag
Innledende runder spilles i uke 4, 6 og 7Kampene settes i utgangspunktet opp lørdager/søndager, men lagene kan flytte kampene til andre ukedager. Alle innledende kamper må være ferdigspilt innen søndag 27.februar.
Sluttspill arrangeres i uke 10-12.
Finalene i alle klasser spilles i uke 13.

NFF Hordaland og Hordalandsfotball foretar trekning av puljene og setter opp kampene i FIKS og på fotball.no. Puljeoppsettet vil bli lagt ut 10.desember.
Terminlistene for puljespillet vil bli offentliggjort 17.desember.
NFF Hordaland setter opp bane til kampene.
NFF Hordaland står for dommeroppsettet:Dommertrioer i klasse Menn A og B, hoveddommer i klasse Menn C og Kvinner.
Hjemmelaget betaler dommerne på vanlig måte, kostnad dommertrio er totalt kr. 1.500,- og kostnad hoveddommer er totalt kr. 700,-.
Kampene gjennomføres etter NFFs vanlige regelverk, med ett unntak. Siden dette er en form for organiserte treningskamper kan lagene ha med inntil 3 spillere til hver kamp som ikke er spilleberettiget for klubben. Husk at man i slike tilfeller skal ha en godkjennelse fra den klubben spilleren tilhører.
Det tas geografiske hensyn i puljeoppsettet.

Premier
Vinnerlaget i hver klasse får kr. 10.000,- i utstyr fra klubbens utstyrsmerke.

Spørsmål om påmeldingen i FIKS eller andre spørsmål om OBOS Vinterserie 2022 kan rettes til Torstein Pedersen på e-post: [email protected] eller på tlf. 47501913, eller til Odd Løvset på e-post: [email protected] eller på tlf. 40833313.

PS! Dette er utdrag av invitasjonen som ble sendt ut til alle klubber den 1.november. Siste frist for å melde din klubb på er 30.november

Redaksjonen

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Hordalandsfotball