Viktig Gimle seier mot Frøya

Gimle Basket tok en meget viktig seier da klubben beseiret Frøya Basket borte på Melkeplassen denne onsdagen.

Gjestene Gimle måtte vinne dagens oppgjør borte mot Frøya. Laget er to poeng bak Kongsberg Miners i kampen om seieren i grunnspillet, så dermed kunne laget ikke begå noen feilskjør denne dagen.

Frøya best i åpningen
I den første perioden så det ikke ut som Gimle jaktet på serielederen. Frøya kom klart best i gang og laget ledet hele 24-12 etter kampens første ti minutter. I den andre perioden kom gjestene fryktelig tilbake og laget vinner perioden med hele 28-12. Dermed kan laget gå til pause med 40-36.

Bortelaget fortsetter der de slapp etter pause. Klubben er best i den tredje perioden og laget vinner perioden 28-21. Dermed leder Gimle med  68-57 før den siste perioden. Den perioden blir spennende. Det tar ikke lenge før hjemmelage har hentet igjen gjestene. Etter knappe tre minutter utlikner John Knight III til 68-68. Etter åtte og et halvt minutt setter samme mann inn 76-76. Dermed er lokaloppgjøret klar for nok en nervepirrende avslutning.

Jørgen Odfjell blir derimot viktig for gjestene de siste sekundene. Han scorer kampens neste fem poeng og sender gjestene opp i en 81-76 ledelse. Helt på tapen setter Frøya sin John Knight III inn ett poeng på straffe. Dermed ender det hele med 81-77 til de helrøde i Gimle.

For hjemmelaget er det igjen John Knight III som er toppscorer med sine 28 poeng, mens Jørgen Odfjell scorer mest for gjestene med sine 24 poeng. Seieren gjør at Gimle fortsatt er de to poengene bak Kongsberg Miners på tabellen, det med fire serierunden igjen i grunnspillet. Frøya er nummer fem på tabellen.

Under kan dere se litt bilder. Album kommer på vår Facebookside torsdag.