Foto: Tormod Lindøe

Viking vant på Karmøy

Skrevet av Odd Løvset
11.09.2022 18:44 - OPPDATERT 11.09.2022 18:43

Viking hentet hjem tre poeng borte mot Avaldsnes 2. Laget henger dermed på lederlaget FK Fyllingsdalen i jakten på opprykk.

Det ble tre poeng til Viking på gresset til Avaldsnes 2. Dermed fikk Viking seiersfølelsen tilbake etter at de spilte 1-1 mot Haugesund i midtuken. Gina Ødegaard ga Stavanger-klubben ledelsen etter knappe 20 minutter. Avaldsnes 2 som var litt forsterket med spillere fra A-laget klarte aldri å sette press på gjestene i omgangen. Dermed går gjestene til ledelsen med 1-0.

I den andre omgangen så scorer Viking to ganger . Først scorer Sunniva Austigard Petersen kun minuttet ut i kampen, mens Hanne Sæthre Jakobsen setter inn straffesparket som gir 3-0 til gjestene. Selv om gjestene vinner, så var ikke Viking noe imponerende skue i dag. Klubben gjorde derimot jobben og er med seier her fortsatt to poeng bak  FK Fyllingsdalen.


Avaldsnes 2 ligger på en 3.plass i avdelingen med sine 32 poeng og har dermed seks poeng ned til Loddefjord som er på 6.plassen. Under finner dere noen bilder fra kampen, album kommer.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement