Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Viggo tok i mot engelsk motstand

Denne søndagen inviterte SK Viggo til fotballkamp mot engelsk motstand på Nymarksbanen. Les mer om hvem som kom på besøk og se et lite knippe bilder fra kampen.

Onsdag kveld ringte telefonen hos redaksjonen. I den andre enden var en lokaljournalist i Drammen. Han så på en kamp med engelskmenn mot lokale Konnerud. Han kunne fortelle at det var en topp gjeng som skulle spille fem kamper på sine seks dager i Norge, den siste mot bergenske SK Viggo. 

Dette fikk vi raskt bekreftet med lokale Viggo. De hadde flyttet på seriepremieren sin mot Viking til kommende tirsdag for å være verter for Shaolin Badgers. Klubben var på sin norske rundtur. Den startet i Drammen mot Strømsgodset IF senior, så Konnerud fotball. Laget tok dermed turen til Bodø.  Laget spilte først mot Storm Bodø FK, før de fikk de med seg Bodø/Glimt sitt avansement til cupfinalen. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Neste steg var til Lofoten og kamp mot Svolvær og kamp på Henningsvær stadion som er verdt en tur til Lofoten alene. Etter kampen der lørdag, så var klubben klar for Nymarksbanen og Bergen. 

Spillerne som skulle opp mot Viggo var et sammensatt lag med spillere fra London, Manchester og Nottingham. Det ble en hyggelig affære på Nymarksbanen i kveldssolen. Hjemmelaget hadde de største sjansene og ledet 2-0 til pause. Etter hvilen snudde gjestene kampen og vant tilslutt 3-2. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Under kan dere se litt bilder fra oppgjøret. 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.