Trio her i aksjon fra 2019 (arkivbilde) Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Videre på straffespark

Det ble en meget tett og jevn duell mellom Trio - Østsiden/Askøy på Husnes denne søndagen. Kampen gikk hele veien til straffespark.

Det var duket for kvartfinale i vinterserien mellom Trio - Østsiden Askøy på Husnes denne søndagen. Og hvilken kamp det ble!

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 med Emil Voster etter kun 9 minutter, mens Christian Lie utliknet etter 29 minutter. Vertene fra Husnes var raskt tilbake i ledelsen da klubben scoret etter 31 minutter. Sigurd Nilsen var målscorer. Gjestene fra Askøy var ikke ferdig å score og Tord Erik Gullaksen utliknet etter 38 minutter. Like før pause dukker Alkan Abdula opp og setter inn 3-2 til hjemmelaget. Det var også stillingen til pause.

Adrian Dahl ordner 3-3 noen minutter ut i 2.omgang. Eivind Saghaug gir vertene igjen ledelsen for fjerde gang i kampen etter 63 minutter, men Østsiden Askøy kommer tilbake nok en gang. Klubben utlikner etter etter 79 minutter igjen ved Dahl. Dermed går kampen til straffer.

Der er hjemmelaget best og klubben vinner 7-6 på straffer. Dermed er Trio videre til semifinalen i klasse A, menn