Prisene klare til å bli delt ut i 2019 Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Vi jobber mot fotballgalla 2022

Vi er i gang med å planlegge lokalfotball kick-off i begynnelsen av april og en lokalfotballgalla rett etter sesongslutt 2022.


Vi er i gang med å planlegge lokalfotball kick-off i begynnelsen av april og en lokalfotballgalla rett etter sesongslutt 2022.  

Selv om det fortsatt er problematisk å få gjennomført alle arrangementene en ønsker, så satser Hordalandsfotball sammen med BA å få gjennomført både kick-off og lokalfotballgalla i 2022. Fra vår side er allerede planleggingen i gang. 

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Kick-off er planlagt til begynnelsen av april 2022. Da er det like før den store breddedelen kommer i gang. Vi skal komme tilbake til dere med en konkret dato så fort vi har spikret den. 

Når det gjelder lokalfotballgalla 2022, så arbeider vi med å få den på plass rett etter at breddefotballen er ferdig med sesongen sin. Igjen kommer vi tilbake med dato på et litt senere tidspunkt. All informasjon om denne gallaen, kategorier og annen relevant informasjon skal komme klubbene i hende i god tid før seriestart. 


Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.