Gneist skal denne sesongen spille i 3.divisjon avdeling 1. Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Vi har sett på oppstarten i 2.- og 3.divisjon

Programmet for 2.- og 3.divisjon herrer ble sluppet denne uken og vi fikk noen godbiter allerede fra runde 1 kommende sesong. vi har sett på oppsettet.


Vi har sett på oppsettet for klubbene i 2.- og 3.divisjon på herresiden som kom denne uken. For oss som venter på seriestart, så er den 2.påskedag 2023 (10.april) for disse to divisjonene.

2.divisjon avdeling 2
Begge våre lokale lag skal på reise i den første serierunden. Serien åpner 2.påskedag (10.april) neste år. Renate Blinheims menn i Sotra skal til Ullensaker/Kisa for å serieåpne. De ledes av en gammel kjenning i Steffen Landro. Klubben røk i opprykkskvalifiseringen til 1.divisjon. Brann 2 skal østover de også og laget møter Strømmen i sin åpningskamp i 2.divisjon.

Foto: Tormod Lindøe
Helgen etter har Brann 2 besøk av Gjøvik-Lyn i Bergen. Et nytt bekjentskap for redaksjonen. Sotra på sin side tar i mot Strømsgodset 2 i sin første hjemmekamp. Det er først den andre helgen i juni at våre to lokale lag møtes til duell. Sotra skal da være verter for Brann 2 på Straume. Motsatt oppgjør går den siste helgen i september.

3.divisjon avdeling 1
Etter mye kritikk foran 2022 sesongen, så er lokaloppjøret Lysekloster-Os tilbake på plakaten i 2023 sesongen. Dette lokaloppgjøret trekker ofte opp mot 1000 tilskuere. Allerede den 2.påskedag (10.april) skal lagene i duell mot hverandre på Lysekloster. Naboene Fana og Gneist møtes i den første serierunden på Nesttun. Gneist får dermed en tøff utfordrer fra første spark på ballen i 2023. Sandviken er det siste laget fra Hordaland i denne puljen. De tar i mot LSK 2 på Stemmemyren til sin serieåpning.

De resterende lagene kommer fra Oslo eller Romeriket, slik at det blir noen flyturer over fjellet for lagene våre også denne sesongen.

Foto: Tormod Lindøe, Sportskollektivet
3.divisjon avdeling 2
I denne avdelingen er det Hordaland og Rogaland som er satt sammen til en avdeling. Frøya som hadde Oslo som destinasjon i fjor skal dette året opp mot lag fra Bergen og ned til Egersund i sør.  Laget fra Melkeplassen serieåpner mot Bjarg, mens FK Fyllingsdalen før besøk av nyopprykkede Loddefjord i serieåpningen. De to siste klubbene fra Hordaland starter med bortekamper i Rogaland. Bremnes skal til Madla, mens Stord skal til Stavanger og møte Vidar.

Lokaloppgjøret mellom FK Fyllingsdalen - Frøya finner vi den siste helgen i mai. Samme helg skal Bremnes måle krefter mot Stord.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball
Se oppsettet HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

Hordalandsfotball