Øyeblikkene i norsk kvinnefotball får dere hos oss på Sportskollektivet.no! Foto: Sportskollektivet.no sine fotografer
Tilbud på årsabonnement!

Vi følger norsk kvinnefotball tettere enn de fleste!

Redaksjonen i Sportskollektivet.no følger norsk kvinnefotball tettere enn de fleste! Denne sesongen blir ikke noe unntak. Vi kommer til å følge Toppserien, 1.divisjon og 2.divisjon denne sesongen, enda tettere enn tidligere!


Kvinneidrett.no og Hordalandsfotball er på plass denne sesongen også for å gi dere den beste dekningen i Norge av norsk kvinnefotball. Vi har fotografer plassert i Oslo, Bergen, Haugesund og Trondheim for å nevne noen av stedene denne sesongen.

Vi vil gjennom sesongen følge Toppserien, 1.divisjon og de tre avdelingene i 2.divisjon tettere enn tidligere. I tillegg blir det også en utvidet dekning av den regionale 3.divisjonen Vestland. Med seriestarten kun 10 dager unna feirer vi med å gi alle nye abonnenter årsabonnement til kun 899,-. Det er 200,- kr under ordinær pris som er 1099.-. Det er under 2,50 per dag for deg som abonnent!

Jo, flere som benytter seg av muligheten gjør oss i stand til å dekke enda flere lag og kamper i norsk kvinnefotball denne sesongen. På forhånd en stor takk til alle som er med å støtte denne satsingen på norsk kvinnefotball.

Tilbudet gjelder til lørdag 16.mars kl 1500. Bli abonnent HER


Under litt bilder fra oppkjøringen så langt.

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

kvinneidrett