Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Vertene snudde og vant

Skrevet av Odd Løvset
07.08.2022 18:45 - OPPDATERT 07.08.2022 18:46

Vertene Arna-Bjørnar snudde kampen mot Avaldsnes og vant 2-1 hjemme etter scoring av Linnea Sælen og Linnea Solvoll Laupstad.

Det ble 2-1 hjemme til Arna-Bjørnar i dagens årets siste hjemmekamp for klubben i grunnserien. Foran knappe 200 tilskuere på tribunen snudde laget til 2-1 mot Karmøy-klubben Avaldsnes.

Det var gjestene som kom best i gang da Sydney Blomqvist satte inn 1-0 til gjestene etter kun to minutter. Det var første angrepet til klubben i kampen. Etter ti minutter tok vertene mer og mer over og klubben spilte seg til sjanser. Spesielt venstresiden skapte store problemer for gjestene som gang på gang ble fraløpt av de raske Arna-Bjørnar spillerne. Etter en drøy halvtime sender Linnea Sælen et skudd i stolpen. Dermed er Avaldsnes advart. Med kun minuttet igjen får vertene utlikningsmålet de har jaget. Sælen curler ballen vakkert i mål fra hjørnet av 16 meteren. Den unge spilleren fra Søfteland med et skikkelig drømmetreff. At vertene utlikner er veldig fortjent, da klubben har hatt sine sjanser i forkant målet. 1-1 blir også pauseresultatet. 


I den andre omgangen er det bare Arna-Bjørnar de første 15 minuttene. To minutter ut i omgangen fyrer Linnea Solvoll Laupstad til og ballen fyker inn bak Siri Ervik i Avaldsnes-målet. Ervik debuterte i dag for Avaldsnes etter overgangen i sommer og hun ble travel de neste minuttene. Arna-Bjørnar bombaderte målet, men enten stod Ervik i veien eller ballen strøk like utenfor. 


At vertene ikke fant den tredje scoringen ga gjestene muligheten på slutten av oppgjøret. Avaldsnes hadde noen kjempesjanser de siste fem minuttene av oppgjøret. To ganger stolpe, en ball reddet på streken og en scoring som ble annullert for offside. Det er vanskelig å komme nærmere scoring enn det Avaldsnes var i den perioden. (Se bildet under av redningen på streken)


Gjestene vinner fortjent kampen sett under ett, men Avaldsnes sitt stormløp de siste minuttene kunne fort gitt et andre kampresultat. Avaldsnes hadde i tillegg til keeper Ervik med seg sin nye brasilianske duo Nascimento og Ladhani. Under finner dere litt bilder. Album kommer.  

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement