Vertene slo tilbake i serieåpningen

Før minuttet var spilt hadde gjestene tatt ledelsen, men vertene slo tilbake. Les om Arna-Bjørnar - Øystese og se litt bilder fra kampen.

Vertene Arna-Bjørnar var verter for nyopprykkede Øystese i serieåpningen 2022. Kampen var ikke ett minutt gammelt før gjestene hadde tatt ledelsen. Alexander Digernes setter ballen i mål og gjestene har tatt føringen. Laget fra Kvam fortsetter å styre noen minutter til, før vertene begynner å finne seg selv igjen.

Først utlikner Joakim Vågenes Skjelbreid etter en halvspilt omgang, før Sebastian Haugland blir lagt i bakken og straffe. Den tar han selv og hjemmelaget går opp i ledelsen 2-1 etter 35 minutter. Det blir ikke flere mål før pause.

I den andre omgangen er rapportene at det blir en mer rotete kamp etter hvilen. En scoring blir det til hjemmelaget også. Martin Mjelde Tysse er mannen som ordner 3-1 til hjemmelaget. Det blir også sluttresultatet i kampen.

Under kan dere se litt bilder og se målene som Lurifax Support har delt med oss.