Daniel Dimitrijevic ble dagens spiller hos vertene. Foto: Odd Løvset, Sportskollektivet.no

- Veldig stolt av guttene

Det sier Daniel Dimitrijevic som ble kåret til dagens spiller hos Fyllingen i seieren mot Nøtterøy Håndball.

Det så lenge mørkt ut for hjemmelaget i denne kampen. Gjestene fra sør kom ut i hundre og laget sikret seg en ledelse på tre-fire mål tidlig i kampen, en ledelse de holdt omgangen ut. Bortelaget kunne dermed gå til pause på stillingen 16-12.

Etter hvilen så det ikke bedre ut for vertene. Etter 18 minutter økte Trym Steiro Mikkelsen Nøtterøy sin ledelse til 27-22. Vertene begynte så snuoperasjonen. Da det stod 26-30 med kun syv minutter igjen, så scorer Fyllingen fem ganger og snur kampen til 31-30 ledelse. Der laget hadde bommet tidligere i kampen var nå scoringer, og målvakten begynte å redde avslutningene i sin ende.
Hjemmelaget vinner dermed kampen med 33-31 etter at Kasper Berentsen Dalland setter inn kampens siste scoring. Begge lag sliter poengmessig i bunnen. Nøtterøy er nummer 11 med sine 8 poeng, mens Fyllingen er på plassen bak med fire poeng.

Daniel Dimitrijevic blir mestscorende for hjemmelaget med sine 13 mål, seks av de på straffe, mens Erlend Stafset setter åtte mål for gjestene, hvor av fem av disse er straffer.

Ingen happy retur til Bergen
Det ble dermed ingen hyggelig retur til Bergen for Khaled Chentout. Nøtterøy sin trener ledet Viking TIF til opprykket forrige sesong.
Vi tok oss en kjapp prat med kampens spiller Daniel Dimitrijevic.

Hvordan oppsummerer du kampen?
- Er veldig stolt av guttene som klarer å snu kampen, selv om vi ligger under med fem. Vi har vært inne i en tøff periode, så jeg er over månen for å være ærlig med deg. Veldig fornøyd.

Du hadde en meget god kamp og ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Hvordan føles det?
- Skal ikke klage over passningene jeg fikk, men det er godt. Alle bidrar jo, ikke bare meg, men hele laget bidrar. Klarer ikke snu kampen alene.
Hva gjør denne seieren med moralen i laget?
- Tror det kommer på et veldig viktig tidspunktspunkt at vi vinner. Nå kommer det noen kamper vi føler at vi bør ta, så dette er bare helt nydelig, avslutter Daniel Dimitrijevic.