Varegg vant på Askøy

Det ble seier til Varegg denne lørdagen da klubben besøkte Askøy Fotball.

Etter en meget flott oppkjøring til sesongen, så har det buttet litt imot for Askøy Fotball i seriestarten. Klubben stod med tre poeng på like mange kamper, mens Varegg kom til Askøy med seks poeng på fire kamper.

Mye skader har vært et problem for vertene i det siste. Laget fikk heller ikke den åpningen klubben hadde tenkt seg. Daniel Tjørhom satte både 1-0 og 2-0 til gjestene før kampen var 25 minutter. Et selvmål av Magnus Lee gjorde at Askøy Fotball kom inn i kampen igjen. 1-2 var også stillingen til pause.

Etter hvilen var det igjen Varegg som laget målene. Per Skjæveland ordnet 3-1 etter knappe timen, før Daniel Tjørhom scorer sitt tredje for dagen. Dermed vinner Varegg 4-1.