Varegg slo Sund

Det ble en klar Varegg seier da klubben slo Sund torsdag kveld på Stemmemyren. Hele 5-1 vant laget til Frank Hellevik.

Vertene lå på tredjeplass på tabellen før torsdagens kamp, mens Sund var å finne på en 6.plass denne sesongen. Det tok likevel ikke mye tid før hjemmelaget hadde tatt ledelsen. Kun 8 minutter ut i kampen sender Sondre Lehne vertene i ledelsen. Martin Føyen dobler etter 35 minutters tid, noe som også er stillingen til pause.

Etter hvilen er Martin Føyen igjen målscorer. Han setter inn 3-0 etter 65 minutter. Kaptein Magnus Skulstad øker til 4-0 etter drøye 70 minutter. Gjestene reduserer en gang ved Anders Zachariassen, mens Per Skjæveland ordner 5-1 i det 81 spilleminutt. Dermed vinner hjemmelaget ganske så fortjent.

Seieren flytter Varegg tilbake opp på andreplass på tabellen, mens Sund ligger på den samme sjetteplassen som før oppgjøret. Begge lagene har kun fire kamper igjen av sesongen. Under noen bilder fra kampen.