Vaksdal seiret på Nesttun

Det var klart for toppkamp i vinterserien klasse C, avdeling 3 mellom Fana 3 - Vaksdal. Les mer om kampen her og se litt bilder.

Det lavet ned i Bergen i timene før kampen, men Fana hadde fått orden på banen, slik at kampen kom i gang. Oppgjøret mellom disse to var en potensiell toppkamp. Vaksdal hadde full pott før denne kampen, mens Fana 3 røk i sin første kamp mot Nymark 2.

Vertene tok føringen i denne kampen etter mål av Håkon Gjerde. Vaksdal begynte deretter å ta tak i kampen og Andreas Søberg. Han headet inn en godt slått corner, så dermed 1-1. Petter Teige Nes ordner 2-1 til gjestene, noe som også blir pauseresultatet.

Etter hvilen har begge lag sine sjanser. Vaksdal klarer en ball vekk fra streken, mens nevnte Søberg treffer treverket. Mål blir det i denne omgangen også. Petter Teige Nes setter inn 3-1 målet i kampen. Dermed vinner Vaksdal kampen med 3-1 og er klare for sluttspillet i vinterserien. Fana 3 kan gå videre om de får hjelp av Skansemyren.

Se et mini-album under, eller du kan se hele albumet HER.