David Møller Wolfe jubler for sin 2-0 scoring Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Ungguttene tok ansvar

Det var vakkert, nesten på grensen til poetisk. Ungguttene David Møller Wolfe og Aune Heggebø ordnet 2-1 seier til Brann.

Ungguttene viste vei sammen med resten av Brann laget foran rundt 12.000 på tribunen. Dermed er Brann sikret kvalifiseringsplassen etter at Odd Grenland slo Stabæk og Bodø/Glimt ordnet seier mot Mjøndalen.

Det stod 0-0 til pause i kampen på Brann Stadion. Etter hvilen satte David Møller Wolfe fart. Han forserte nedover venstrekanten og fant en sikker Aune Heggebø foran mål. Dermed 1-0 til Brann.

Ikke mange minutter etter er Wolfe igjen i fullt driv på sin venstrekant. Han løper fra alt og alle og setter ballen sikkert i mål fra skrått hold. Dermed 2-0 til Brann. Med noen få minutter igjen på klokken er det igjen spenning i kampen. Sarpsborg 08 reduserer, så dermed må Brann holde stand i rundt 5 minutter før kampen er over.

Seieren betyr at Brann er klar for kvalifisering på Intility i Oslo kommende onsdag mot Grimstad- klubben Jerv.