Ulriken Eagles vant mot Ammerud

Ammerud yppet seg i den første perioden mot Ulriken Eagles. Tilslutt endte det med en klar seier til bergenserne.

Gjestene fra Oslo kom til kampen med seks poeng, mens Ulriken Eagles lå i toppen med sine 10 poeng. Dermed var rammen satt før dagens duell. I den første perioden yppet Ammerud seg, men når Ulriken Eagles satt fart på, så slet gjestene å henge på.  Ulriken Eagles vant den første perioden med 24-22. I den andre perioden var det derimot Ulriken Eagles som dominerte. Den perioden vant hjemmelaget 23-9. Dermed gikk Ulriken til pause med ledelse 47-31.

Etter hvilen kontrollerte Ulriken Eagles kampen inn. Laget vant 3.periode med 22-16, mens de i  fjerde periode vant laget 19-13. Dermed endte det hele med 88-60 til hjemmelaget i Landåshallen.
Stine Hoff Austgulen ble igjen mestscorende for hjemmelaget med sine 32 poeng, mens Makana Alassandra Stone satte 21 poeng for Ammerud. Seieren flytter Ulriken Eagles til topps på tabellen foran Ullern på bedre målforskjell. Ammerud ligger midt på tabellen med sine seks poeng. Under kan dere se bildene fra kampen.