Ulriken Eagles fortsetter å vinne

Ulriken Eagles tok sin 14.strake seier i serien da klubben denne søndagen beseiret Bærum Basket.

Hjemmelaget kom til kampe med 13 strake seire i serien før denne. Bærum Basket lå på en tredjeplass med 20 poeng på sine første 14 kamper. Dermed var det klart for et toppoppgjør mellom lagene i Landåshallen denne dagen.

Ulriken Eagles best fra start
Hjemmelaget tok føringen i kampen fra start og fire minutter ut i omgangen ledet hjemmelaget med 14-7. Helt på tampen av perioden setter Stine Hoff Austgulen en trepoenger, slik at vertene får til pause med 19-12.

I den andre perioden blir det jevnt. Gjestene vinner den perioden med 17-16. Dermed tar lagene pause på stillingen 35-29 til Eagles.

En god og en dårlig periode
De to siste periodene ble en god og en svak periodetil begge lag. Ulriken Eagles var i flytsonen i den tredje perioden og klubben stakk gradvis i fra gjestene. Halvveis i perioden øker Stine Hoff Austgulen ledelsen til hjemmelaget til 13 poeng. Den ledelsen øker jevnt og trutt og hjemmelaget leder 54-37 da perioden er over.

For Bærum Basket er det fjerde periode som er den gode. Laget spiser seg innpå vertene sakte, men sikkert. Julie Renee Mccarthy setter en topoenger halvveis i perioden og dermed leder Ulriken med 60-49. Det er derimot for langt opp til Ulriken. Makana Alassandra Stone setter kampens siste poeng, slik at Ulriken Eagles vinner kampen med 70-61.

Stine Hoff Austgulen  blir kampens toppscorer med hele 30 poeng. For Børum Basket setter Makana Alassandra Stone inn 29 poeng. Under noen bilder fra oppgjøret.