Arendal jubler på Kringsjå Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Uforandret i toppen, men endring i bunn

Både Start og Klepp vant sine kamper, mens Arendal tok sesongens første poeng.

Klepp - Haugesund: 4-1 (2-0)

Sarah Bamberg sendte Klepp opp i en tidlig ledelse ni minutter ut i kampen, før Mai-Helen Nguyen Todnem doblet til 2-0 til pause. Etter hvilen økte Stine Tollefsen og Ine Mauland Tveit til 3 og 4-0, før Haugesund reduserte da Eline Holgersen Warvik fant nettmaskene like før slutt.

Start - Lyn 2: 3-0 (1-0)

June Kvamsø sørget for gulsvart ledelse etter halvtimen, og det ble også førsteomgangs første scoring. Ina Marie Andresen la på til 2-0 i andreomgang før Erika Madelén Hageberg fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid.

Fana - Amazon Grimstad: 1-1 (0-1)

Gjestene fra Grimstad startet kampen best og Martha Sagebakken Omdal sørget for 0-1 etter halvtimen. Etter hvilen kom vertene mer med og Hedda Minori Haugene sørget for at det endte 1-1 med sin scoring syv minutter før slutt.

Stabæk 2 - Bryne: 2-3 (1-1)

Karina Fløysvik Hæåk startet ballet med 0-1-scoringen halvtimen ut i oppgjøret, før Mathea Berg-Solemdal sørget for 1-1 syv minutter før pause. Etter hvilen var det så Mie Ingeborg Hoem som banket inn 2-1-ledelse for Stabæk før Hæåk satt inn 2-2 og Sandra Pallesen-Nygård headet inn 2-3-scoringen.

Arendal - Nanset: 6-0 (1-0)

Victoria Louise Cummings Westberg åpnet ballet for vertene med sin scoring fem minutter ut i kampen. Det var og førsteomgangs eneste scoring. Maja Tveit Naalsund scoret to, Maren Risa ett og Annicken Bjellvåg Eliassen to i andreomgang. Noe som sikret 6-0 som sluttresultat. Det gjør samtidig at Arendal tar seg forbi Nanset på tabellen med sesongens første seier.