Maid Memic jubler for sin scoring. En sen Gneist scoring ødela festen for Voss. Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Uavjort i toppkampen på Liland

Skrevet av Odd Løvset
27.08.2022 19:25 - OPPDATERT 27.08.2022 19:26

Det endte med 1-1 og uavgjort mellom toppklubbene Gneist og Voss i 4.divisjon avdeling 2 denne lørdagen. En sen scoring ga vertene et viktig poeng.

Godværet spilte på lag med hjemmelaget og en del tilskuere hadde funnet sted til banen for å se toppkampen. Den første omgangen var en tett og jevn duell mellom lagene. Gneist hadde de fleste sjansene, men det var kun en god sjanse hver til lagene før hvilen på Liland. Dermed 0-0 til pause. 

I 2.omgang er det Voss som styrer fra start og klubben har noen sjanser før målet kommer. 1-0 kommer etter en drøy time. En corner blir skrudd inn og reddet på streken. På bakerste står måltyven Maid Memic og hjelper ballen over streken. Dermed 1-0. Rundt ti minutter senere kommer en omdiskutert situasjon. Jelmer Hoekstra går ned i en duell i feltet med tre Gneis spillere. Dommeren vinker det hele videre og Gneist kunne fort ha fått en straffe i mot der. 


Gneist kommer mer med de siste 10 minuttene av kampen. Helt på tampen kommer utlikningen. Jesper Hadler-Olsen får et flott innlegg og header vakkert inn 1-1. Det var hans første scoring for Gneist etter overgangen fra Bjarg. Det blir også sluttresultatet. Gneist topper dermed tabellen etter dagens runde med 34 poeng. Voss følger på andreplass med sine 31 poeng. Laget har også en kamp mer spilt. 


Ellers melder spissen Maid Memic overgang fra Voss til Haugesund klubben Djerv 1919 etter dagens kamp. Under finner dere litt bilder fra kampen. Album kommer. 

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement