Fra Varegg - Loddefjord Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Uavgjort på Stemmemyren

Det ble uavgjort mellom Varegg - Loddefjord da klubbene møttes til duell på Stemmemyren denne dagen.

I den andre serierunden i 4.divisjon avdeling 1 var Varegg verter for Loddefjord. Hjemmelaget kom til kampen med 2-0 borte mot Nymark, mens Loddefjord slo Lyngbø i sin åpningskamp.

Gjestene ledet til pause da Marius Hodne Sivertsen ga bortelaget ledelsen like før pause. I det 57 minutt stod det 1-1 mellom lagene da Martin Føyen utliknet for vertene. Kun minutter senere scoret Kerem Can for Loddefjord. Med knappe ti minutter igjen av kampen satte Photsawat Joipan inn 2-2. Det ble også sluttresultatet mellom lagene.

Dermed står begge klubbene med fire poeng på de første to denne sesongen. Et album fra kampen kommer i morgen.