Her banker Svava Gudmundsdottir inn 1-0 til Brann Kvinner i 1.omgang Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Uavgjort på Stadion

Skrevet av Odd Løvset
21.09.2022 22:20 - OPPDATERT 21.09.2022 22:18

Brann Kvinner tok i mot svenske Rosengård til kamp på Brann Stadion i kvalifiseringen til Mesterligaen for kvinner. Les om kampen, se intervjuer og bilder her.

Brann Kvinner inviterte til fotballfest på Brann Stadion og litt over 6300 bergensere hadde funnet veien til Brann Stadion denne onsdgaen for å se den første kampen i Mesterligakvalifiseringen mellom lagene.

Kampen startet med et godt Brann press og laget løp på det svenske forsvaret. De helt store sjansene ble det derimot ikke ut av det. Etter 20 minutter finner derimot kaptein Tuva Hansen islandske Svava Gudmundsdottir med en lekker passning og islendingen løper fra sin forsvarer og banker ballen opp i krysset bak Teagan Micah i Rosengård målet. Dermed 1-0 til Brann Kvinner.


Brann fortsetter å levere en god 1.omgang og det svenske laget sliter med å produsere mye på et kvikt og god Brann lag. Dermed går Brann til pause med 1-0. Etter pause fortsetter Brann å levere det første kvarteret av kampen. Hjemmelaget jubler etter 65 minutter da Signe Gaupset setter ballen i mål, men det annulleres for offside. Etter dette er det svenskene som tar over.

Hjemmelaget virker tomme for krefter etter mange kamper på kort tid. Dermed kommer gjestene fra Malmø seg mer og mer inn i kampen og med et lite kvarter igjen så utlikninger innbytteren Olivia Holdt til 1-1. Gjestene jager vinnermålet, men det får de ikke.Dermed er det en åpen duell mellom disse to lagene da klubbene møtes igjen i Sverige om en uke.


Under kan dere se litt bilder fra kampen.

Hør hva Tuva Hansen hadde å se til vår mann, Trond Gausemel, etter kampen:

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement