Uavgjort på Nesttun

Denne tirsdagen møttes Fana Damer - Sotra til duell i 3.divisjon. Les kort om kampen og se litt bilder her.

Fana Damer og Sotra kom til denne kampen som klubber i toppen av tabellen. Fana hadde med seg 12 poeng på de første fem kampene, mens Sotra stod med 16 poeng på sine seks kamper. Dermed var det ventet en tett og jevn kamp.

Det ble det også. Den første omgangen ble en jevn affære. Det var jevnt de første 20-25 minuttene, før Sotra tok litt over resten av omgangen, men uten å skape de helt store sjansene. Eneste unntaket var en ball Sandra Aune Sletten fikk ryddet unna da Synnøve Thode Arefjord hadde fått ballen forbi keeper. Dermed gikk lagene til pause med 0-0.

Etter pause var det også veldig jevnt. Sotra hadde den klart største sjansen i denne omgangen også. Serina Grimstad løfter ballen mot målet etter å ha rundet keeper. Igjen var Fana-kapteinen Sandra Aune Sletten på rett sted. Dermed ender kampen med 0-0.

Se litt bilder under. Album kommer så fort vi klarer.