Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Uavgjort i toppkampen

Skrevet av Odd Løvset
17.09.2022 18:55 - OPPDATERT 17.09.2022 18:54

Det ble poengdeling mellom Brann Kvinner - Rosenborg Kvinner i dagens toppkamp på Stemmemyren i Toppserien. Kampen endte 1-1.

Det var knyttet stor spenning til kampen mellom Brann Kvinner - Rosenborg Kvinner. Vertene kom til oppgjøret med avansement til NM finalen i november på onsdag. Det i en klar seier mot Kolbotn, mens RBK Kvinner tapte sin kamp mot Stabæk. I tillegg har begge lag kvalifisering til Mesterligaen allerede kommende onsdag. Brann møter svenske Rosengård på Brann Stadion, mens Rosenborg får besøk av Real Madrid på Lerkendal.

Kampen startet med at gjestene kom ut i høyt press og løp skikkelig på Brann forsvaret. Det resulterte i et mål etter kun 10 minutter. En corner blir slått kort til Selma Magnusdottir som klemmer til fra kanten av 16 meteren. Dermed 1-0 til gjestene. Etter dette tar Brann mer over, men hjemmelaget sliter med å produsere de helt store sjansene i omgangen. Like før pause har Rosenborg en kjempesjanse til å øke, mens Brann sin sisteskanse redder mesterlig. Dermed 1-0 til Rosenborg Kvinner til pause.


Etter hvilen er det mer fart i Brann laget fra start. Klubben styrer denne omgangen helt og etter knappe ti minutter av omgangen står det uavgjort. Svava Ros Gudmundsdottir er sist på ballen i omtrent liggende posisjon. Dermed 1-1. Brann presser på gjennom hele omgangen, men klubben klarer ikke å få ballen i mål. Kun på overtid har klubben noe press. Flere mål blir det ikke og det hele ender 1-1.


Under kan dere se litt bilder fra kampen. Album kommer.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement