Uavgjort i toppkampen

Det ble uavgjort mellom Arna-Bjørnar - Osterøy i toppkampen i 4.divisjon avdeling 1.

Det var duket til toppkamp fredag kveld i Arna, da Arna-Bjørnar hadde besøk av Osterøy. Vertene var før denne kampen kun tre poeng bak serielederen Askøy, mens Osterøy på tredjeplass hadde ti poeng opp til lederlaget.

Den første omgangen startet med at Arna-Bjørnar stod høyt på vertene, men det ble aldri de helt store sjansene til vertene i denne omgangen. Dermed ebbet omgangen ut med 0-0 til hvilen.
Etter pause startet kampen igjen med et press fra vertene, men det var gjestene som fikk det første målet. Etter 56 minutter kom den første scoringen. Gjestene kontrer på vertene og  Steffen Rød Låstad setter inn ledelsen for bortelaget. Det tar ikke lenge før vertene svarer. Etter 63 minutter står det 1-1 i målprotokollen. Jonas Lygre ballen i mål etter corner.
Det blir ikke flere mål i kampen, men Arna-Bjørnar var nærmest med en ball i stolpen. Vinneren i denne kampen ble Askøy Fotball, som kan øke forspranget til Arna-Bjørnar om laget vinner hjemme mot Sotra 2 på mandag. Under bildene fra kampen.