Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Uavgjort i Arna

Skrevet av Odd Løvset
11.09.2022 19:24 - OPPDATERT 11.09.2022 19:23

Det endte med poengdeling mellom Arna-Bjørnar - Lyn Damer i dagens sluttspillkamp i Toppserien.

Det endte med 2-2 mellom Arna-Bjørnar - Lyn Damer i den første runden i sluttspillet i den norske Toppserien. Hjemmelaget gikk ut med god energi og skapte noen gode muligheter foran Lyn keeper Rød Ask, men det var gjestene fra Oslo som nettet kampens første mål. En corner blir ikke klarert skikkelig og ballen dekker ned hos Julie Lorde som banker inn 1-0 til gjestene etter drøye 20 minutter. Et mål som kom i mot spillets gang.

Hele Gloppen ordnet 1-1 med et flott hodestøt etter et presist innlegg fra Linnéa Laupstad. Vertene fortsetter å presse, men det blir ikke bedre mål i denne omgangen. Dermed 1-1 til pause.


Lyn damene får en panåpning på andre omgang. Kun ett minutt er spilt da Emilie Closs ordner 2-1 til gjestene fra skrå vinkel. Dermed må hjemmelaget ut å jakte mål igjen. De får utlikningen sin etter knappe timen. Yuuka Kurosaki setter hodet til et flott innlegg fra Marte Hjelmhaug. Dermed kunne flesteparten av de 170 på tribunen slippe jubelen løs.


Hjemmelaget har ballen i mål litt senere i omgangen, men målet fra Linnea Sælen blir avblåst for angrep på keeper i duellen i forkant. Det blir ikke flere scoringer, så kampen ender med 2-2 i Arna. Under ser dere litt bilder. Album kommer.

Abonner på Sportskollektivet for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger.
Vårt mål er å gi deg de beste historiene fra breddeidretten!

Har du hatt abonnement tidligere, logg inn med brukeren din og forny
abonnementet via "Min side"

OBS: Når du tegner abonnement med Vipps, se til at du ikke
surfer i privat modus i nettleseren din.

KAMPANJE: Ingen kampanjer for øyeblikket

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement