Fra Åsane 2 - Brann 2 Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball

Uavgjort i Åsane

Det ble 1-1 mellom Åsane 2 - Brann 2 i dagens duell mellom disse to lagene. Her kan dere lese litt om kampen og se noen bilder.

Det var duket for duell mellom Åsane 2 og Brann 2 denne lørdagen i Åsane. Hjemmelaget ligger i 4.divisjon og har gjort noen endringer i stallen etter at opprykket glapp i fjor, mens Brann 2 også har byttet flere av spillerne.

Rapporten vi har fått via vår målservice er at det var en meget jevnspilt 1.omgang. Det var derimot Brann som tok føringen ved Aaron Onsrud etter 18 minutter. 1-1 kom etter 35 minutter ved Isak Haukefær som skyter knallhardt fra skrått hold.

Begge lag var angrepsvillige og hadde sine sjanser, men det stod 1-1 til hvilen. I 2.omgang startet Åsane 2 best, mens Brann 2 kom mer med etterhvert. Det ble derimot ikke flere mål og kampen ender med 1-1.