Bilder fra semifinalen i Copa de la Reina mellom Atlético Madrid og Real Sociedad Foto: Andreas Kristoffer Berge / Deportes Femeninos / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Uavgjort da Bøe Risa og Jensen møttes

Onsdag gikk det første oppgjøret av semifinalen i den spanske cupen av stabelen. Der møttes Atlético de Madrid med VIlde Bøe Risa og Real Sociedad med Synne Sofie Kinden Jensen.

Det var tidlig klart at Real Sociedad gikk for 0-0. De spilte 90 minutter i lavt press og tok seg god tid på alle faste situasjoner. Likevel slet Atlético de Madrid med å bryte ned et oppoffrende Sociedad-forsvar.

Litt før pause fikk vertene fra Madrid straffe, men Elene Lete i Sociedadmålet vartet opp med en god redning og det sto 0-0 halvveis.

Etter hvilen fortsatte det i samme spor. Atlético de Madrid styrte spillet med ball, mens Real Sociedad lå lavt og kontret. På en corner fra Atlético kom så scoringen. Ballen ble klarrert ut til Synne Jensen som satte fart. Hun la ballen ut til Sanni Franssi på venstresiden, før Franssi la motsatt over til Amaiur Sarriegi. Hun gjorde ingen feil da hun satt inn kampens første mål 64 minutter ut i kampen.

Atlético pushet på for scoring, men Ludmila da Silva traff kun tverrliggeren, men så smalt det. På overtid slo Carmen Menayo inn en andreball og den stanget Gabriela Garcia i mål til 1-1.

Atlético var nære en ny scoring på overtid, men tverrliggeren sto igjen i veien. Dermed endte det med 1-1 og alt er åpent før returmøtet neste onsdag.

Athletic Club og Barcelona møtes i den andre semifinalen. Der spilles første oppgjør torsdag kveld.

Flere bilder fra onsdagens oppgjør mellom Atlétetico de Madrid og Real Sociedad kommer torsdag.