Det ble målrikt da Brann slo Kolbotn i semifinalen i NM 2022. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Tuva Hansen klar for Bayern München

Det melder Brann i en pressemelding torsdag.


Det har lenge florert rykter om en overgang til F.C. Bayern München for Tuva Hansen (25). Brann-kapteinen har sammen med klubben hentet to seriegull og et cupgull de to siste sesongen, men har nå bestemt seg for å prøve lykken i den tyske storklubben.

– De siste to årene har vært ubeskrivelig bra. Totalt tre gull med en helt unik og fantastiske gjeng - både spillere, støtteapparat, frivillige og supportere. Lite visste jeg om alt jeg kom til å oppleve da jeg signerte for Sandviken i 2021, sier Tuva Hansen til brann.no.

Dermed forlater hun Bergen etter to vellykkede sesonger i klubben.

– Jeg ønsker å takke alle sammen, det er tross alt dere som har vært med på å gitt meg denne muligheten. Spesielt takk til Brann som gir meg sjansen til å se hvor langt jeg kan nå som fotballspiller. Jeg har virkelig jobbet hardt og lenge for å ta et sånn steg, men jeg hadde aldri klart det uten de beste folkene rundt meg, sier Hansen.

Bayern München forteller på sine hjemmesider at Hansen nå har signert en kontrakt som strekker seg ut 2025/26-sesongen. Hun får draktnummer 6 i klubben.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av FC Bayern Frauen (@fcbfrauen)

Les hele pressemeldingen HER

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.