Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Tromsø Storm med fin skalp i Bergen

Etter at det var en jevn kamp til pause så sjokkerte gjestene vertene med en pangstart på tredje periode. Dermed ble det borteseier for Tromsø Storm denne søndagen.


Tromsø Storm kom til denne kampen med et klart tap mot serielederen Frøya i bagasjen fra lørdag. Laget tapte 62-105 i den kampen. Vertene Fyllingen spilte sin siste kamp tidlig denne måneden, en kamp de tapte borte mot Bærum Basket. 

Kampen startet jevnt og laget fulgte hverandre gjennom den første perioden denne søndagen. Vertene var poenget foran etter første periode med 23-22. I den andre perioden kom laget fra Tromsø bedre med. De vinner perioden med 24-19 og kan dermed gå til pause med 46-42. 
Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet

Gjestene takker for seg
Etter pause takket gjestene for seg. Laget stormet bokstavelig talt i angrep og fikk en ledelse på 10-15 poeng ganske så fort. Vertene klarer aldri å ta det forspranget igjen. Gjestene vinner perioden med hele 27-13. Dermed leder gjestene 73-55 før den siste perioden kommer i gang. 

Vertene klarer å hente inn noen av poengene i den siste perioden, men seieren er aldri truet for Tromsø Storm. Den siste perioden ender med 16-11 i favør Fyllingen, men Tromsø Storm vinner kampen med 84-71. 

For vertene ble trioen Ljubomir Campara (22), Maurice Jones (16) og Nikolas Kvåle Skouen (14) mestscorende, mens Aron Nielsen Finstad (20), Johannes Rydningen Lange (19) og Rasheed Allen Worrell (16) satte flest poeng for gjestene. 
Foto: Brage Æsøy Titlestad, Sportskollektivet


Album fra kampen kommer i løpet av kvelden. 

Bildeserie
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.