Trio på tabelltoppen

Det er spenning å finne i den lokale 5.divisjonen avdeling 1. Hele fire lag kjemper om de to plassene som gir opprykk. Trio fikk en luke i toppen på to poeng etter seier hjemme på Husnes.

Det er en meget spennende avdeling vi har i 5.divisjon avdeling 1. Trio startet kampen denne lørdagen á poeng med Odda/Tyssedal. Klubben hadde denne lørdagen besøk av Juristforeningen. Om studentene slet med å lese fergetidene eller om det var trafikk ut av Bergen som stoppet de vet vi ikke, men laget ankom ikke Husnes før det var 20 minutter til kamp.

Det fikk laget betale for i starten. Trio fosset i angrep og kun fire minutter ut i kampen satte stopperen Espen Saghaug inn ledermålet til hjemmelaget. En presist slått corner fra Alkan Abdula traff hodet til stopperen og han gjorde ingen feil. Kun to minutter senere står det 2-0. Martin Lygre er sist på ballen etter godt forarbeid på kanten.

Trio hadde sine sjanser etter dette, men laget klarte ikke å komme seg forbi Juristforeningens sisteskanse. Etter 18 minutter reduserer Fredrik Åsebø for de kommende juristene. Dermed 2-1. Vertene fortsetter å være best i denne omgangen, men det blir ikke flere mål.

Etter hvilen jevner kampen seg mer ut. Trio er fortsatt laget med de fleste sjansene, men Juristforeningen har sine muligheter til å utlikne. Målet kommer ikke, så dermed vinner hjemmelaget fortjent 2-1. Laget må likevel heve seg noen hakk skal de være klare for et liv i 4.divisjon. Juristforeningen er nummer ni på tabellen, men har en grei luke til nedrykksspøkelset.

I kampen mellom Odda/Tyssedal mot Mathopen endte det med 2-2. Dermed er Odda/Tyssedal på andreplass, to poeng bak Trio. Mathopen følger på tredejplassen. De har bl.a Trio hjemme senere denne måneden. Bjarg 2 er den fjerde klubben i racet om opprykk. De spiller mot Olsvik i morgen kveld. Under ser dere litt bilder. Album kommer.