Trio med seier mot Vadmyra

Hjemmelaget Vadmyra hadde denne onsdgaen besøk av Trio til duell. Det endte med seier til laget fra Husnes.

Gjestene kom til Vadmyra som favoritter før kampen. Bortelaget var nummer to på tabellen før denne kampen, mens Vadmyra lå nederste med sine fire poeng.

Kampen starter med godt trøkk og temperatur i oppgjøret. Spillet bølger frem og tilbake i begynnelsen, men etter en god halvtime setter  Mads Prestnes Jørgensen inn 1-0 til bortelaget. Etter 40 minutter reduseres vertene til ti mann da Robin Nesse Sagdic før direkte rødt. Dermed blir oppgaven vanskeligere for hjemmelaget og det vet Trio å utnytte. Emil Voster dobler med minuttet igjen til pause.

I den andre omgangen har Trio stort sett kontroll, men laget klarer aldri å riste av seg et hjemmelaget som står godt i mot med ti mann. 0-3 kommer derimot like før slutt da Ruben Saug setter inn målet i en periode Vadmyra styrte kampen. Det ender likevel med 3-0 til gjestene.

Seieren flytter Trio tre poeng nærmere serielederen Odda/Tyssedal, mens Vadmyra forlir sist på tabellen. Under ser dere litt bilder fra kampen.