Bildet hentet fra serieåpningen mot Grei. Foto: Eirik Gudmundsen, Hordalandsfotball

Trepoengeren røk på overtid

Sandviken var denne dagen i Oslo for å måle krefter med Stabæk 2. På overtid røk trepoengeren for laget fra Stemmemyren.

Sandviken var denne dagen i Oslo for å kjempe om poeng mot Stabæk 2. Laget fra Stemmemyren serieåpnet med seier mot Grei i den første kampen. Stabæk 2 spilte 2-2 mot Kjelsås 2 tirsdag forrige uke i sin serieåpning.

Det var Sandviken som kom best i gang da Emil Jaf scoret for gjestene. Da var det spilt i 21 minutter. Ikke mange minuttene etter var det balanse i regnskapet. Noah Riise utliknet for vertene. Det var også stillingen til pause.

I den andre omgangen tok igjen Sandviken ledelsen da Sebastian Skåre Tune satte inn sitt mål. Da hadde vi akkurat passert 53 minutter. Det kom mot spillets gang. Stabæk 2 var best etter hvilen. Ikke mange minutter før slutt ser Viktor Mendonca Wikheim rødt. Han får sitt andre gule kort for kvelden. Dermed er laget redusert til 10 mann. Det utnytter hjemmelaget og klubben utlikner til 2-2 på overtid. Amir Jama er målscorer.